top of page
Search
  • Writer's pictureCoach Chris Chougaz

TÝM POVEDE CHRIS CHOUGAZ

Na post hlavního trenéra Brna nastoupí zkušený řecký trenér Chris Chougaz. Hráče poprvé povede 17. listopadu v domácím utkání proti Ústí nad Labem. V klubu zůstane minimálně do konce sezony.

Nedávno odstoupivšího Dejana Jakaru nahradí bývalí trenér USK Praha Chris Chougaz. Padesátiletý Chougaz má za sebou šestnáct let hráčské kariéry, kterou strávil především v řecké lize. Následně pokračoval jako trenér. Letošní sezona je už jeho třináctou a v minulosti působil opět především v Řecku. Trénoval však i na Kypru, v Mexiku, Rakousku nebo u nás v Česku, kde minulou sezonu dovedl Pražany k výsledku 19:19. Chougazovou premiérou bude domácí utkání v sobotu 17. listopadu proti Ústí nad Labem.

„Ihned po oznámení trenéra Jakary, jsme začali intenzivně hledat jeho náhradu. Chtěli jsme tento post obsadit trenérem, který má zkušenost s českou ligou

Coach Chris Chougaz ...in Brno

, chce pracovat s mladými hráči, a bude tím pravým impulzem pro celý tým. Jsme tedy velice rádi, že můžeme v klubu přivítat Chrise Chougaze,“ oznámil generální manažer Filip Jimramovský. Jestli bývalý trenér USK zůstane i do dalších sezon ukáže až konec té letošní. Jedno je ale jasné, do května budou Brňané pod taktovkou Řeka. „Jednání bylo velice rychlé, na podmínkách jsme se dohodli během několika dní. Trenér Chougaz má kontrakt do konce sezóny, potom budeme na základě výsledků týmu jednat o možném prodloužení,“ dodal Jimramovský.


2 views0 comments
bottom of page